1. Kapotos varškės.
2. Juodo pieno.
3. 400g karvės tešmens.
4. Natūraliai brandinto juodo šūdo.
5. Razinų iš petunijos tarpkojo.
6. Cento ledų dešros.
7. Ausų sieros.
Eiga:
Kapotą varškę metame į juodą pieną, tada išmaišome su super maks spyd mikseriu, paimame karvės tešmenį, tada supjaustome kubeliais, pasimame cento ledų dešrą supjaustome 400g karvės tešmenų kurie supjaustyti kubeliais, šiuos du mišinius įdedame į prezervatyvą, kad įgautu tam tikrą formą, kai įgauna formą ištraukiame iš prezervatyvo, apipilame natūraliai brandinto juodo šūdo ekstraktu, tada darome skylutę viduryje sūrelio, supilame ausų sierą, kai pabaigiame apibarstome razinomis iš petunijos tarpukojo.
Štai Jums pusrytėlis!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą