Mums reikės:
1. 2pak. kefyro
2. 3kg ėrienos faršo
3. Kibiro gėlo ežero vandens
4. Močiutės spermos
5. Lašelis meilės
6. Šlakelio močiutės šnapso (dėl šio specialaus ingrediento kreiptis į Ubagės močiutę)
Eiga:
Sudedame visus produktus į vieną indą ir išmaišome. Kai matote, kad kisielius gavo tam tikrą savo spalvą užpilame jį ant iešmų (kad neįbėgtų į šašlykinę) ir kepame 50° temp. beveik visą naktį. Praėjus nakčiai nuo iešmų nuvarvinkime kisielių į stikliukus.
Dabar jau galite tai gerti, taipogi rekomenduojame pasiimti užkandai šaltai rūkytą duonos riekę.
Štai toks lengvas, greitas ir skanus kisieliaus receptas. :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą