1. Trydukės
2. Stiklainio barbarų salotų
3. Skustų ridikų
4. Bulviukų
5. Krakmolo
6. Skoniui suteikti truputėlio balandžių išmatų
7. 2 arbatinių šaukštelių spuogelių
8. Stiklainio raugintų pupelių uoginės
9. Kvapui suteikti močiutės bezdalų nr. 5
Eiga:
Paiimate citrina, supjaustote grėžinėliais, šitą padažą sumaišote su spuogais tam, kad paruoštumėte pomidorą, tada jamam burtų lazdelę ir paverčiam pomidorą į cepeliną, po to stipria ranka jamam cepeliną ir metam už lovos ir laukiame metus kol pasmirs. Tada jamam plastelilinę lėkštę, kad kvapas ilgiau išsilaikytu, užsibarstome šviežiai smulkintais kojų nagų plaukeliais ir valgome.
SKANAUS!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą